shipping icon

pickup icon

Meteen naar de content

Gratis verzending vanaf 149,95

14 dagen geld-terug garantie

Betaal achteraf met Klarna

    De voordelen van een led angel eye

     

    Voordelen van de Led Angel Eye

    De led angel eye is het perfecte accessoire voor uw scooter als u goed verlicht wilt rondrijden en een mooie koplamp wilt hebben. Deze led koplamp geeft uw scooter niet alleen een stoere look, maar zorgt ook voor betere verlichting. Bij ons kunt u deze populaire led koplamp aanschaffen voor een uitermate scherpe prijs.

    Hoge kwaliteit van de Angel Eye's
    De angel eye's die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit en haast niet stuk te krijgen. Alle angel eye's in ons assortiment beschikken over een QC-pass, wat betekent dat iedere individuele lamp is getest door de fabrikant met hoge kwaliteitseisen. Dit garandeert dat u een product koopt waar u jarenlang plezier van zult hebben.

    Eye catcher en stoere uitstraling
    Een groot voordeel van de led angel eye is dat het een echte eye catcher is. De stoere uitstraling zorgt ervoor dat uw scooter opvalt tussen de rest. Daarnaast is het licht van de led angel eye ook nog eens veel sterker dan het licht van een gewone koplamp. Hierdoor rijdt u veiliger en heeft u een groter zicht tijdens het rijden.

    Eenvoudige montage
    De montage van de led angel eye is ook een fluitje van een cent. De bevestigingbeugel, de volledige bekabeling inclusief een vernieuwde 'external driver' en een uitgebreide montagehandleiding worden meegeleverd. Hierdoor kan iedereen de lamp eenvoudig monteren, ook als u twee linker handen heeft of geen idee heeft hoe u de lamp moet monteren.

    Gesynchroniseerd met uw scooter
    De led angel eye is gesynchroniseerd met uw scooter en beschikt over klein-, groot- en dagrijverlichting. De vernieuwde external driver zorgt voor de juiste spanning en schakeling bij elke scooter. De led angel eye is geschikt voor diverse modellen, waaronder Vespa Sprint, Vespa Primavera, Vespa LX, Vespa GTS, Piaggio Zip/Zip SP, Piaggio Fly en China LX modellen scooters. Let wel op: als u een face lift koplamp unit heeft, past deze Led Angel Eye niet direct in uw koplamp unit en dient u eerst een standaard koplamp unit aan te schaffen.

    Algemene conclusie
    Al met al, de led angel eye is een echte must-have voor een full-option Vespa of Piaggio scooter. U krijgt een product van hoge kwaliteit, dat eenvoudig te monteren is en uw scooter een stoere uitstraling geeft. Daarnaast is de verlichting ook nog eens veel sterker, waardoor u veiliger kunt rijden en een groter zicht heeft tijdens het rijden. Bovendien is de led angel eye zeer betrouwbaar en erg geliefd onder onze klanten. Dus, als u uw scooter een upgrade wilt geven, is de led angel eye de perfecte keuze.

     

    U kunt de led angel eye's bestellen op onze webshop:

    Collectie verlichting
    Led angel eye los
    Led angel eye Piaggio Zip
    Led angel eye Vespa Sprint